Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Buďto jsem špatně četl a nebo jsem již vzhledem ke svému věku 72 let a šedému zákalu poloslepý, ale v článku jsem žádné odkazy na dva na sobě nezávislé zdroje (odkud měl autor náměty pro svů článek správně čerpat) - bohužel nenašel. A neozdrojovaný a nebo málo ozdrojovaný článek "má být jako hoax" správně administrací odsunut na osobní blog autora. Kdo se ptá, proč se o to starám (?), tak proto, že z výše uvedeného důvodu byl loni v listopadu můj "málo ozdrojovaný článek" přesunut z hlavní strany na můj osobní blog. ;-(

1 0
možnosti
Foto

Koukám, že nejvyšší administrátor nějak měkne.

0 0
možnosti
Foto

Nu pane Chotte, tak když už jste mě vyzval, tak zkusím oponovat. Uteklo 17 dní od "útoku". Nikdo dodnes nebyl vyslechnut, natož obviněn. Jediná akce dosud byla právě ta mimořádná rada a mediální výstup. A jinak nic. Těch lidí se nikdo nezeptal na jejich verzi, protože se tak nějak předpokládá, že strážníci říkají pravdu a názor druhé strany je tak nějak navíc.

A potom je tu další věc. Policie ČR má k dispozici několik videozáznamů, které pořídili obyvatelé bytu. A na nich je kupodivu něco jiného, než popisuje pan primátor Volf. Na videu ani náznakem není vidět, že by obyvatelé bytu zatáhli strážníky do bytu, zbili je a sebrali jim zbraň. Na tom videu je vidět, jak strážník MP vyhrotí konflikt před bytem, napadne jednoho z obyvatel a nastříká mu z 15 cm bez zjevného důvodu dávku policejního slzného plynu do obličeje. A protože nezná příručky, nastříká plyn i sám sobě a svému kolegovi.

Na videu je také vidět do krve zmlácený nájemník, který má na hlavě zranění od teleskopického obušku. Potom také zmlácené dítě, strážník stříkající plyn do bytu, kde jsou malé děti.... zkrátka a dobře: Ta "oficiální" verze nějak nesedí.

Nedělám si iluze, že obyvatelé jsou nějací svatoušci. Ale jsem skutečně dalek toho, abych je soudil na základě jedné tiskové zprávy, kterou vypustilo samo město. A také bych se skutečně zamýšlel nad tím, jak je možné, že policie dosud nikoho ani nevyslechla, natož obvinila. Dokážete si reálně představit, že by policie nekonala, kdyby to bylo tak jasné, jak popisuje město? Asi ne, že jo.... Ale on je volební rok, to se využije!

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Bango. Tak zaprvé si myslím, že tito obyvatelé nemají v Metě bydlet, protože byla určena pro zdravotně postižené občany. I když... Dále, jak jsem koupil, tak prodávám a Vy také. Každé zboží má svého kupce. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik