Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prokrastinace zní líp. Člověk si tak snáz zdůvodní svou lenost a neschopnost.

1 0
možnosti

Obdivuji Vás, jak dokážete psát na Notebooku. Připojuji si k němu myš, žádám klasiko klávesnici, nejlépe pro polostarce! Prokrastinace je pojem dobrý. Vlastně program = Nemít žádný program! Poznal jsem spoustu lidí, k tomu se pojí poznání, že se nemohou mít lépe. Trpí, doba je furt blbá a nemá smysl nic dělat. Až bude lepší, dělat budou. Jakkoliv si to odporuje, smysl v tom je. Jsou důkazem pravdivosti, tvrzení svého. Žijí blbě ! ...

Ne zřídka se scházejí v klubovně - hospodě ap. Nastává jev, že přesvědčený přesvědčuje přesvědčeného. Člověk má pravdu, Jitka, Josef i Franta mu to potvrdili! Mezi podobnými, je jim dobře. Rozumí si, vzájemně se chápou. I proto ty krčmy mají jakýsi socio - kulturní rozměr důležitosti. Jakási modlitebna, zpovědnice. Platná pravidla, kdo kde sedí, židli prokrastinovaného nelze obsadit. Byla by to urážka a porušení zvyků! Polámal by se jejich svět !

Pořád je to pohyb, který je základem všeho. Co se nehýbe, mrtvé jest. Přestože se ti lidé hnuli - do nálevny přemístili, přesto jsou neživí! Před pohybem jim absentuje to primární - myšlenka! Myslící člověk, je konající člověk! Taky je dobré si polenošit, nicméně to není cíl - prostředek na sbírání sil. A následně se tedy rozpohybuje! Opět napíše nějaký blog, pořídí lepší techniku. PC, nebo auto, to je fuk. Prostě - hýbe se ! Ten pohyb, má obrovský vějíř vyjádření. Mj., mne stále fascinuje, jak to? Že již Herakleitos z Efesu na to dávno přišel. Vše je v pohybu, vzájemně se ovlivňuje - nelze být strnulý. Od něj - "Nevstoupíš 2x do téže řeky". Mnozí tam furt lezou ! :-)

1 0
možnosti
Foto

L56u34b65o52š 71C86h65o77t60t

16. 8. 2021 16:25

Jsem na tom podobně jako Vy - bez myši a numerické klávesnice ani písmeno. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik