Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takhle si nějak představuji ty, kteří vymysleli Gulagy a koncentrační tábory. Asi si neuvědomujete, že realizace toho co popisujete není trestem, ale mučením. To bych pochopitelně uvítal u vrahů a znásilňovačů, zvláště kdy obětmi by byly děti, jenže vy zmiňujete Ratha, asi proto aby se váš článek více líbil a to už je za čárou. Možná patříte do skupiny lidí, kteří jsou skálopevně přesvědčení, že se do vězení nemohou dostat. Ale tím si nikdy nemůžete být jistý. A Arpaio? To byl normální šílenec, naštěstí už ve funkci není, který mučil vězně plesnivým chlebem a ovocem a nakaženými potravinami. Odmítal přístup k hygieně a zdravotní péči čímž ovšem všechny, i dozorce vystavoval riziku infekcí. Jeho nenávist k lidem je dostatečně zdokumentována.

0 2
možnosti

No, tak takovéto poměry ve vězení by jistojistě EU zjistila svým auditním orgánem a odsoudila a poslal by komisařku, aby to změnila. :-)

2 0
možnosti

No - milý autore - hezky píšeš šerifovi a stanovém vězení - ale nezapomeň že nelze ve vězení vězně zabít - opravdu by někteří lidé nemuseli ve stanu přežít mrazy nebo vedra - nehledě na hygienu atd .

Problém je to, že vězení nemá odstrašující efekt + fakt, že málokdo si skutečně odsedí trest, ke kterému byl odsouzen - no odsouzen - stačí se dívat na mnohá rozhodnutí soudu, které se snaží vyšťourat i tu sebemenší polehčujícíokolnost, protože máme věznice přeplněné a soudci mají z úkol dávat co nejnižší tresty 8-o

0 1
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik