Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, ke kreditu novinářů. Je mi líto těch, kteří umí a chtějí psát dobře a "svoboda slova" - mít za co psát - jim hází klacky pod nohy. Na druhé straně je pak řada "novinářů" a jejich nadřízených, jejichž jediným kreditem je neskonalá drzost a vědomí, že ať napíšou, co napíšou, zpětně je téměř nemožné se na nich čehokoliv domoci. Takže průměrný novinář pak vychází podle slov našeho prezidenta. Trochu málo o zákulisí novinařiny vím (měli jsme novinářku v rodině) a bohužel musím se Zemanem souhlasit.

Na druhou stranu, radnice se někdy oprávněně staví k podávání informací vlažně a speciálně k vybraným novinářům s velkou opatrností. Protože je dost často dramatický rozdíl mezi informací předanou novináři a informací vytištěnou (která už nejde zpětně korigovat - kraken je vypuštěn). Mám s tím v rovině článků o zájmové činnosti osobní a dost negativní zkušenost.

0 0
možnosti
Foto

Nic ve zlém, ale pokud se 25 let živíte novinařinou, tak je vlastně zázrak, že ještě žijete.

0 0
možnosti

Nic osobního proti autorovi, ale já cítím, že novináři v posledních letech ztrácí kredit a to zásadně nepřebírám rétoriku v této oblasti od Zemana. Dnes je situace taková, že novináři nenesou za svou práci sebemenší zodpovědnost. Jsou nepostižitelní více a mají větší imunitu než všichni ústavní činitelé dohromady a na vlastní kůži jsem poznal, jak Vás novinář dovede před veřejností zohavit a není šance to co bylo vysloveno změnit...takže třeba je to jeden z důvodů proč Vás radnice na Kladně opomíjí...?

1 0
možnosti
Foto

"Jsou nepostižitelní více a mají větší imunitu než všichni ústavní činitelé dohromady a na vlastní kůži jsem poznal, jak Vás novinář dovede před veřejností zohavit a není šance to co bylo vysloveno změnit..." to je nesmysl, co jste napsal.

1 0
možnosti
Foto

No a víte, že vás na magistrátě čtou?

2 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik