Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Nevím jestli je Pošta soukromá nebo státní organizace, ale chová se jako typický státní byrokratický moloch. Ovčané se musí přizpůsobit úřadu a na ovčana se nebere ohled, protože není důležitý.

Důležité je minimalizovat náklady (jedno okénko ze čtyřech) a maximalizovat plat šéfa. To, že Pošta bere dotace od státu - (tedy i od těch hloupých ovčanů, kteří si chtějí chodit pro služby - když jim to jejich čas dovolí) - to s tím nesouvisí. Ta dotace je pro pěkný plat vedení pošty, která ani nehne prstem pro ty otravné ovčany ;-(

V obchodních domech, když se začnou dělat velké fronty nastoupí několik dalších pokladních a ono se to po čase srovná. Jenže tam jde o kšeft a zákazník má možnost začít nakupovat u konkurence Toho je Pošta ušetřena ;-D;-D;-D

Ani se nedivím, že obyčejní pošťáci jsou takovou prací otrávení a apatyčtí.

Snažím se vše vyřídit elektronickou formou nebo přes PPL. Je to časově i finančně levnější. Hlavně balík do ruky dostanu do ruky (a ne oznámení, že jsem nebyl v 10:00 doma - když jsem byl v práci).

2 0
možnosti
Foto

I75v45a83n 54M49a41r38e98k

22. 1. 2018 8:22

Jó fronty, na ty jsme my frontoví bojovníci zvyklí už víc jak padesát let.

Zatímco v šedesátých létech se stávala fronta na maso, a čekatel se od spolustojících dozvěděl víc jak ze sdělovacích prostředků, dnes jen tupě postává ve frontě na "počtě" či v nějakém marketu, kde s pár věcmi v košíku kde zaujme pozici za někým kdo má přeplněný nákupní vozík, a jako naschvál se ještě " kousne " pokladna, takže krom nadávek na cokoli se nedozvíte vůbec nic. Holt není to to, co bejvávalo . ;-(

2 0
možnosti
MB

Návštěva zubaře = návštěva pošty ! Po pravdě řečeno - já ty ženy lituji . Fronta u přepážky = něco jako společenský ples, událost. Plno zajímavých lidí - záleží na odhadu fronty. I důvěřivě vypadající paní se neočekávaně zasekne a něco neobyčejného pak řeší ! Většinou jde o témata, že obdržela neočekávané přeplatky, neví co s prostředky - táže se, který dobromilný fond má podpořit - mezitím jsou ji nabízeny pastelky a podobné produkty ! ... Pomóóc ... :-)

2 0
možnosti
JR

J26a57r32a 69R86a20n36k

23. 1. 2018 9:14

Litujte nas, stojime fronty i n WC:-) na horach proto chodim vzdy na panske!!

1 0
možnosti
MB

Na "počtu" nechodím v pudu sebezáchovy! 20.12.2017 jsem šla - nechtěla jsem posílat dopis do Anglie skrz schránku na dopisy.

Odbavena jsem byla za hodinu, což jsem považovala za vcelku dobrý.

Můj dopis došel adresátovi 17.1.2018! Nevím, kde se toulal, ale pohled z vánočních trhů, poslaný na stejnou adresu z Drážďan, došel během 4 dnů.

Mimochodem, má babička poště říkala stejně jako ta vaše! Krásný den přeju.

2 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik