Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J73i40n40d29ř19i45š34k42a 84B75u35r56g23e26r61o78v33á 3385524638535

Lidé jsou různí. Já miluji máslo do všeho. A čerstvá houska s máslem - mňam!!! Nejlepší snídaně. V

+9/0
doporučit
31.7.2017 6:02
Foto

Z43u69z31a65n90a 49Z55a18j27í95c36o79v64á 4322134266620

Měla jsem to se vztahem k máslu stejně. Obracel se mi žaludek, když jsem na něj coby dítko pohlédla. Bohužel můj vztah k máslu se změnil. Nedá se fakt nahradit žádnou herou.

+3/0
doporučit
31.7.2017 19:07

A90l21e37n80a 97K60ř77e13h79o56t12o22v82á 8357952404550

Já jsem na margarínech od druhé poloviny 90. let, skrzevá cenu. Že je to méně vhodné, než máslo sice vím (na rozdíl od různých zdravovědců, kteří propagují zrovna to, za co jsou lépe placeni), ale u mne cena hraje podstatnou roli. Neb ušetřit lze jen na jídle. Což moje máti v těch 90. letech, když viděla, čím potírám chleba, komentovala slovy: "Taková žebrota, abychom používali margarín, jsme nebyli ani za války." A že teda "žebrota" moji prarodiče a jejich děti byli.

Takže za mne - vadí mi, že máslo stojí ranec. Ale inu ano - je to o chuti (případně i dalších faktorech) každého z nás.

+2/0
doporučit
31.7.2017 10:15

B96e69d96ř52i54c83h 86D75v58o39ř29á43k 2612388756164

Nesnáším margariny,protože moje maminka v protektorátu margariny fasovala ve vojenské fabrice, kde svářela bomby. Tavené sýry a margarin mi znechutila jen vyprávěním.

Ale máslo je základ třeba francouzké kuchyně a i u nás se používá ke zjemnění chuti. Autor jistě neumí uvařit ani tu krupicovou kaši,kterou si občas rád dám také. A bramborová kaše bez másla je také jen náhražka. A to jsem také pamětník i másla na lístky a ruského másla krájeného na pultu.

+1/0
doporučit
31.7.2017 21:59
Foto

L75i60b52u26s46e 45P18a53l62k20o92v53a 6950434698407

tak mě máslo chutná ale nijak to s jeho konzumací nepřeháním

ale při pečení je jeho vůně opravdu nenahraditelná

R^ale váš blog mě pobavil

+1/0
doporučit
31.7.2017 21:48

J49a18n 35R42i28c19h46t36e49r 7145480311582

Autor asi moc nevaří. Nebo vaří nějakou jinou než evropskou kuchyni. Vzhledem k tomu, že zdražuje akorát máslo, zatímco mléko stojí pořád stejně, obávám se, že problém nebude v nedostatku mléka.

+1/0
doporučit
31.7.2017 10:26



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.