Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článku nerozumím, proč tedy myslíte, že zdražil? Většina takových živnostníků zdražuje z toho důvodu, že se jim za takovou cenu už nevyplatí prodávat. Kdyby se jim to vyplatilo, neměli by důvod cenu zvyšovat. Asi málokdo z nás by byl ochoten o půlnoci vlastníma rukama zadělávat těsto zadarmo.

2 0
možnosti
Foto

A proč ti ostatní?

0 0
možnosti
Foto

Autor si může placky usmažit sám. Podnikatel má svou profesi, která ho živí, většinou těší a je prospěšná lidem. A za svoje !! Účtování EET online je specifická, odborná profese n a v í c. To, že Babiš křičí, že EET online je jednoduché, bezproblémové a odmítají ho jen "zloději" mu můžou věřit pouze primitivově, kteří o tom nemají vůbec vědomí.

7 0
možnosti
Foto

L56u46b13o27š 54C66h81o17t74t

20. 2. 2017 14:19

Máte pravdu, můžu...:-)

0 0
možnosti
JS

Všichni chtějí více peněz od státu přes akcionáře až po zaměstnance a kdo to zaplatí? no přeci všichni no a o tom to je;-D

2 0
možnosti
JF

J23i74ř12í 27F67o62g49e58l

20. 2. 2017 8:30

Máte v tom článku tolik nelogičností, že ho považuji minimálně z 50% za vymyšlený. Rándo do práce, již štamgasti atd.....

2 0
možnosti
Foto

L87u58b91o25š 68C46h44o46t97t

20. 2. 2017 14:18

Není vymyšlený ani z jednoho procenta. Jste z Kladna?

0 0
možnosti
MP

Nejenom EET zvyšuje ceny ale živnostníci jako ostatní ,taky chtějí dostat přidáno, nejenom politici, doktoři, učitelé a pod.

5 0
možnosti
JN

To neberte vážně, oni obchodníci už jsou takoví.

Pamatuji, že kdysi v devadesátých letech, když došlo k výraznému zdražení vodného a stočného, došlo zároveň k výraznému zdražení nápojů v hospodách. Dyť ty sklenice se myjou vodou. Tak jsem se jednoho hostinského dotázal, jestli na umytí jedné sklenice opravdu spotřebuje 50 litrů vody.

O něco později, když se u nás začaly zavádět podivné normy EU jsem se prodavačky v bufetu dotázal, co že mají tak malé porce rýže. Ujistila mě, že taková je norma EU.

Oni to prostě obchodníci zkouší.

3 0
možnosti
Foto

Jak se říká: Dočkej času, jako husa klasu. Cenu snižuje konkurence, kvalitu zvyšuje konkurence. Až EET sníží konkurenční tlaky cena se zvýší a kvalita sníží. Hlavně, že loupežníci budou mít dobrý pocit z dobře vykonané práce.

7 0
možnosti
MB

EET nesporně náklady navyšuje. Ten Váš výrobce placek, se ovšem vyjadřuje ve slovesné zkratce ! On by měl sdělit, že celá cenová + daňová politika Vlády ke zdražení prostě vede. Vstupy jsou dražší, mj. i pivovary zdražují - inflace překročila 2% - podobně pak Minimální mzda. Ani tak nejde o její výši, jako o skutečnost, že odsud pramení vzorec výpočtu Zákonem stanovených odvodů živnostníka ! Pak si i ČNB libuje - ceny letí nahoru - úvaha o ukončení intervencí. Ten plackovitý výrobce, by správně měl u každého svého výrobku podat cca 3 minutovou přednášku ... Závěr je pak jasný - EET mají svůj částečný podíl na růstu cen + tento tlak bude následně od 01.03.2017 - ještě vystupňován ! . A.Babišovi se daří to, že zákazník celou souvislost nevnímá - OSVČ je prostě lotr ... A Vláda koná své blaho ! :-)

10 0
možnosti
Foto

Inflaci ovšem nelze připsat pouze Babišovi

Dokonce asi nejméně jemu. Byla před Babišem bude i po něm.

2 0
možnosti
Foto

Podle mě je EET často výmluva, pokud obchody dobře nejdou, majitel zestárl, nebaví ho to už a podobně.

Ale základní příčinou je samozřejmě to, že již není tak snadné krátit daně. Dřív takový podnikatel nakoupil za 100, prodal za 130 a danil 120. A rozdíl mu šel přímo do kapsy.

Teď ale s těmi "prokletými EET účtenkami" to už tak snadno nejde.

6 9
možnosti
Foto

Typucky koblížkovská rétorika. :-)

8 0
možnosti
Foto

"V jiné mě sice stála jedenáct korun, ale byla chutná a asi o třetinu větší než ta za dvanáct, takže je rozhodnuto."

A proč jste ji tedy nekupoval už v době, kdy u vašeho šéfa stála 9? Poměr výkon/cena byl přeci už tenkrát příznivější.

8 0
možnosti
Foto

Ale ta placka byla dražší což se samozřejmě také počítá Bavorák také může mít lepší poměr cena výkon ve škodovkách A kdo si ho koupí?

1 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik